FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VIDEO: José Mourinho gaat als een razende tekeer tegen Arne Slot

José Mourinho had zijn emoties na de gewonnen wedstrijd tegen Feyenoord even niet meer in de hand. Direct na de wedstrijd ging de manager van AS Roma tierend tekeer tegen Feyenoord-trainer Arne Slot. De assistenten van Mourinho riepen daarbij ook nog Italiaans ‘naar huis!’

Slot liep stoïcijns rechtdoor terwijl Mourinho onder meer riep dat ‘hij beter naar Roma had kunnen kijken, dan naar Napoli of Manchester City’. In de afgelopen week had Slot in de media gezegd dat hij qua spel het liefst naar die twee clubs kijkt. “Hij heeft Roma niet goed genoeg bestudeerd”, sneerde Mourinho later nog eens, bij ESPN. Kijk hieronder naar de beschamende beelden……

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *