FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Oud-Ajacied zit zowel Feyenoord als PSV dwars’

Zowel Feyenoord als PSV overwegen deze zomer om de transfervrije Branco van den Boomen over te nemen van het Franse Toulouse, maar ook nu heeft ook het Royal Antwerp van Marc Overmars zich voor hem in de strijd gemengd.

Van den Boomen liet al wel ontvallen dat hij het leuk zou vinden als PSV zich meldt. “Ik zou het wel mooi vinden, die club heb ik altijd een warm hart toegedragen”, zei de middenvelder uit Veldhoven daarover.

Daardoor lijkt PSV een streepje voor te hebben op Feyenoord en dus Royal Club Antwerp. Voorlopig lijkt er nog geen snelle duidelijkheid te komen rondom de toekomst van Van den Boomen, die in het bezit is van een aflopend contract.

Na drie jaar bij Toulouse lijkt er sowieso een vertrek aan te komen voor de middenvelder. Van den Boomen ontwikkelde zich stormachtig in Frankrijk, waardoor hij nu dus kan rekenen op interesse van verschillende clubs uit het binnen- en buitenland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *