FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder kan vijf miljoen euro per jaar opstrijken’

Arne Slot zou in de Premier League zijn salaris ruim kunnen gaan verdubbelen. Dit weet de journalist Valentijn Driessen van De Telegraaf te melden. De kans is aanwezig dat de Feyenoord-trainer volgend seizoen een overstap zal maken.

“Feyenoord wil hem graag behouden en ze zijn, geloof ik, in gesprek over het contract”, zegt Driessen bij Vandaag Inside. Slot ligt nog tot medio 2025 vast in De Kuip. De journalist weet wat de oefenmeester jaarlijks opstrijkt in Rotterdam-Zuid. “Twee miljoen euro. Straks gaat die naar vijf miljoen netto, als die naar Spurs gaat. Dan is de keuze toch makkelijk?”

Driessen benadrukt dat Feyenoord een goede onderhandelingspositie heeft. “Feyenoord kan vragen wat ze willen, want er staat niets in het contract”, doelt hij op eventuele clausules. Het is geen geheim dat Slot er goed opstaat in Engeland. Behalve Tottenham Hotspur zouden ook West Ham United en Crystal Palace hem op de radar hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *