FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Voordat ik hier vertrek, wil ik iets tastbaars hebben gewonnen’

Door zijn goede spel bij Feyenoord heeft Santiago Gimenez zich in de belangstelling gespeeld van verschillende clubs. Zo zou het Portugese Benfica interesse in hem hebben.

Concreet speelt er echter nog niets, zo benadrukt Giménez in gesprek met de NOS. “Nee, ik heb het er met mijn zaakwaarnemer – dat is mijn vader – nog niet over gehad. We zijn nu gefocust op Feyenoord. Ik wil hier een prijs pakken. We verdienen dat – de supporters verdienen dat. Ze zijn geweldig en steunen ons altijd, ook als we verliezen. We houden van deze club. Ik wil eerst iets winnen voor we denken aan de zomer.”

Afgelopen zondag tegen FC Utrecht (3-1) kwam de Mexicaan alweer tot scoren. “We moeten blijven gaan, want we zijn nog niet klaar. Ik ben trots op het team. Na de nederlaag in de Europa League, hebben we mentaliteit getoond en deze wedstrijd gewonnen.”

Feyenoord bleek andermaal fysiek in topvorm, dat verbaasde Giménez allang niet meer. “We houden van voetbal. Ook al spelen we 120 minuten, en drie dagen later weer; het is wat we willen doen. Hier trainen we voor. De hele staf houdt ons fysiek op honderd procent. Dat is lastig met dit schema, maar we blijven het doen. We zijn sterk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *