FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord in gesprek over nieuwe sponsorplek’

Feyenoord gaat mogelijk meer sponsorruimte creëren. Ze overwegen namelijk een rugsponsor te nemen om de inkomsten te verhogen. Volgens het medium 1908 zijn de Rotterdammers in gesprek met ‘Prijsvrij’.

Het gaat om een online reisbureau voor vakanties en reizen. Het in Nederland gevestigde bedrijf richt zich voornamelijk op Nederland, maar biedt ook reizen aan naar Europese en internationale bestemmingen.

Feyenoord krijgt volgend seizoen ook al een nieuwe kledingsponsor. Adidas maakt na dit seizoen plaats voor Castore. Het Britse bedrijf biedt daarbij meer mogelijkheden aan de nummer één van de Eredivisie, waaronder het creëren van meer commerciële uitingen.

De kans is groot dat Feyenoord volgend seizoen sowieso meer inkomsten genereert. De club koerst immers af op de landstitel en dat zou betekenen dat er volgend seizoen Champions League-miljoenen beschikbaar komen. Alleen al deelname is een garantie voor een mooie inkomstenbron.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *