FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Volgende grootmacht mengt zich in de strijd om Arne Slot’

Arne Slot is in beeld om de nieuwe manager te worden van Chelsea. Hier maakt de Britse kwaliteitskrant The Guardian melding van. Momenteel maakt de oefenmeester furore bij Feyenoord.

Chelsea maakt een waardeloos seizoen door. De Londenaren ontsloegen eerder dit seizoen Thomas Tuchel en Graham Potter, maar ook onder Frank Lampard zijn de prestaties nog steeds ondermaats. Voor volgend seizoen wil de clubleiding dan ook in zee met een andere trainer.

Mauricio Pochettino geldt als topkandidaat op Stamford Bridge. Chelsea is reeds in gesprek met de Argentijn, die eerder aan het roer stond bij clubs als Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain. Die gesprekken verlopen positief, maar een ‘nee’ is naar verluidt nog altijd een reëel scenario.

Chelsea heeft al een alternatief plan bedacht, mocht Pochettino inderdaad niet de volgende manager blijken. De naam van Slot valt daarbij. Ook Vincent Kompany (Burnley) en Ange Postecoglou (Celtic) worden genoemd in relatie tot de Premier League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *