FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat flink de portemonnee trekken’

Ramiz Zerrouki moet in de zomer de overstap maken van FC Twente naar Feyenoord. De Rotterdammers willen hun Champions League-miljoenen hiervoor gebruiken.

Het is geen geheim dat Zerrouki hoog staat aangeschreven bij Feyenoord. Zowel in de zomer van 2022 als januari 2023 was de Rotterdamse club al zeer geïnteresseerd, maar beide clubs konden het niet eens worden over de voorwaarden van de transfer. In de tussentijd ontwikkelde Mats Wieffer zich uitstekend in De Kuip.

Feyenoord lijkt desondanks toch weer een poging te ondernemen om Zerrouki binnen te halen. Volgens Feyenoord Transfermarkt is de middenvelder voor volgend seizoen prioriteit nummer één voor de clubleiding. Daarmee lijkt men te willen voldoen aan de wens van Arne Slot, die hem graag aan de selectie wil toevoegen.

In eerdere transferperiodes bood Feyenoord een aantal miljoenenbedragen om Zerrouki los te werken. FC Twente werkte niet mee, maar heeft in de persoon van Jan Streuer al wel aangegeven dat de middenvelder na dit seizoen mag uitkijken naar een andere club. De verbintenis van de Algerijnse Nederlander loopt medio 2024 af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *