FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord laat de tijd voorlopig geen rol spelen’

Feyenoord maakt geen haast met de komst van een nieuwe technisch manager. Volgens directeur Dennis Te Kloese is er momenteel niemand die in het profiel past die de Rotterdammers voor ogen hebben. Hier maakt clubwatcher Martijn Krabbendam melding van.

“Ik heb Te Kloese gevraagd naar een mogelijke nieuwe technisch manager, maar er is tot nu toe geen kandidaat die in het profiel past. Ik geloof ook niet dat Feyenoord haast maakt. Ik kreeg niet de indruk dat ze heel druk op zoek zijn. Op dat vlak is het rustig bij Feyenoord”, zegt Krabbendam in de extra Dick Voormekaar Podcast.

Een terugkeer van Frank Arnesen gaat er niet van komen. “Nee, ik heb hem onlangs nog gesproken. Hij zit lekker in Marbella”, aldus de journalist over de Deen. “Het gaat goed met zijn gezondheid. Hij is helemaal hersteld. Het is toch apart hoe het gegaan is. Arnesen zei: wacht even tot september, want het gaat de goede kant op met mijn knie. Maar Feyenoord had liever dat hij stopte. Arnesen heeft geweldig werk gedaan bij Feyenoord.”

Er zijn diverse vacatures in De Kuip. Zo zoekt men ook nog een commercieel directeur. “Ik hoorde een paar weken geleden dat Arno de Jong, de man van TOTO, in beeld zou zijn om commercieel directeur te worden. Maar daar heb ik verder niks over gehoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *