FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet concurrentie groeien in strijd om toptransfer’

Feyenoord zit al een hele tijd achter Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki aan maar tot een transfer kwam het nog niet. En wellicht ligt zijn toekomst wel in Frankrijk. Er is namelijk serieuze interesse van Olympique Marseille, dat in Zerrouki een potentiële opvolger van de gewilde Mathieu Guendouzi ziet.

Al geldt vooralsnog Denis Zakaria als plan-a. De slagingskans voor de Zwitserse middenvelder, die dit seizoen door Juventus wordt verhuurd aan Chelsea, is echter een stuk kleiner omdat zijn marktwaarde op maar liefst twintig miljoen euro wordt geschat.

Zerrouki zal voor minder dan de helft op te halen zijn in Enschede. Twente zal in ieder geval meewerken, wat ook technisch directeur Jan Streuer bevestigde tegenover ESPN. “De speler gaat weg en moet ook weg. Dat is gewoon voor iedereen het beste. De speler wil een volgende stap maken en er zijn ook mogelijkheden, want er is veel interesse.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *