FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Internazionale en Atletico mengen zich in de strijd voor Feyenoorder’

De lijst van geinteresseerde clubs in Feyenoord-spits Santiago Gimenez wordt maar langer en langer. Volgens het medium AS azen Atletico Madrid en Internazionale nu ook op de Mexicaanse goalgetter. Eerder toonde Benfica al belangstelling voor hem.

Hij kwam afgelopen zomer voor 4 miljoen euro over van CD Cruz Azul. Waar hij in de eerste seizoenshelft in Rotterdam moest wennen aan zijn nieuwe leven, heeft hij na het wereldkampioenschap in Qatar de smaak te pakken. De aanvaller scoort erop los en is hard op weg om met Feyenoord het landskampioenschap binnen te halen.

De Mexicaan kwam dit seizoen vooralsnog in 41 wedstrijden in het shirt van Feyenoord in actie, waarin hij goed was voor 20 doelpunten. Zijn razendsnelle ontwikkeling en uitstekende statistieken hebben de interesse gewekt van verschillende buitenlandse clubs die scouts op pad hebben gestuurd om hem te volgen.

De vader van Giménez doet de zaken voor zijn zoon en is al enige tijd in gesprek met Benfica. Naar verluidt kan hij de komende weken belletjes verwachten van Atlético Madrid en Internazionale die een hoger bod willen uitbrengen. Binnenkort wil zijn vader ook met algemeen directeur Dennis te Kloese om de tafel zitten om het over de nabije toekomst te hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *