FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Met mij in het team waren we twee maanden terug al kampioen geweest’

Jens Toornstra vertrok afgelopen zomer bij Feyenoord. Hij krijgt de laatste tijd veel vragen hierover omdat de Rotterdammers volop furore maken in voetballand. De middenvelder hoort het met een lach aan en grapt dat ze met hem al in februari kampioen van Nederland hadden geweest.

Hij vertrok aan het begin van het seizoen bij Feyenoord, omdat hij weer wekelijks in de basis wilde starten. Trainer Arne Slot wilde dat voorkomen, maar slaagde daar niet in. Nu ligt Feyenoord op koers om kampioen te worden, waardoor Toornstra al vaak de vraag kreeg of hij spijt heeft van zijn move. “Jij gaat hem nog een keer stellen? Dan hadden we in februari al kampioen geweest, denk ik”, lacht hij in gesprek met ESPN.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *