FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dit moet de opvolger worden van Arne Slot bij Feyenoord’

Clubicoon Willem van Hanegem vindt dat zijn assistent Sipke Hulshoff het stokje moet overnemen bij Feyenoord wanneer Arne Slot vertrekt. Dat zegt hij vandaag in de Willem&Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. Hij zou dit in ieder geval geen vreemde stap vinden mocht De Stadionclub hiertoe besluiten.

De Kromme weet dat Hulshoff er in de spelersgroep van Feyenoord goed op staat. “En de spelers zijn uiteindelijk het belangrijkste. Als zij het niet zien zitten in een trainer gaat hij uiteindelijk weg. Kijk maar naar Alfred Schreuder bij Ajax.” Hulshoff is momenteel nog assistent van Slot, maar die zou komende zomer weleens kunnen vertrekken bij Feyenoord. Eerder dit seizoen werd de succestrainer hevig gelinkt aan Leeds United, terwijl inmiddels meerdere Engelse topclubs hem zouden volgen.

Koeman liet zich in januari nog positief uit over Hulshoff. “Ik probeer altijd de best mogelijke staf te formeren, met trainers die mij aanvullen. Zowel bij clubs als het Nederlands elftal. Ik win informatie over mensen in, zoek contact en maak vervolgens een afspraak zodat je elkaar in de ogen kunt kijken. Zo is dat ook bij Sipke gegaan.” Hulshoff heeft bij het Nederlands elftal een belangrijke rol in het voorbereiden van de trainingen, zoals hij ook bij Feyenoord doet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *