FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-beul deze zomer voor een schijntje op te pikken’

Paulo Dybala is deze zomer voor een relatief laag bedrag op te halen bij AS Roma. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. De Argentijn zou beschikken over twee clausules in zijn contract.

De eerste clausule van Dybala zou alleen gelden voor Italiaanse clubs, en bepaalt dat hij komende zomer voor een bedrag van 20 miljoen zou mogen vertrekken uit Rome. Zodra een Italiaanse club die clausule licht, heeft Roma nog wel de mogelijkheid hier een stokje voor te steken, mits het salaris van Dybala wordt verhoogd van 3,8 miljoen euro naar 6 miljoen euro op jaarbasis.

Voor clubs buiten Italië geldt een andere en stuk voordeligere clausule. Voor een bedrag van ‘slechts’ 12 miljoen is Dybala, die in Rome nog tot medio 2025 onder contract staat, na dit seizoen op te halen uit de Italiaanse hoofdstad. Die clausule ligt een stuk lager dan de geschatte transferwaarde van de wereldkampioen: zo’n 28 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *