FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Lopez wist niet wat hij hoorde’

Marcos Lopez verruilde deze zomer San José Earthquakes voor een avontuur bij Feyenoord. En ook al is hij veelal reserve bij de Rotterdammers hij heeft er nog geen moment spijt van gehad.

Hij werd blij verrast toen hij hoorde dat Feyenoord in de markt was. “In de zomer kon ik het niet geloven toen Feyenoord zich voor mij meldde”, zei de linksback in het Hand in Hand-magazine. De Nederlandse competitie was niet helemaal nieuw. “Ik wist dat het een van de grootste clubs van Nederland was en dat de club speelde op een hoog Europees niveau.”

Ook kon López inwinnen bij een oud-Feyenoorder uit Peru. “Ik kende Renato Tapia al, die net als ik uit Peru komt en natuurlijk een bekende van Feyenoord is. Hij beaamde dat Feyenoord een mooie club is om voor te spelen.”

Dit seizoen viel er niet alleen binnen de lijnen een groot aanpassingsproces te maken. “Jeetje, ik wist gewoon niet wat mij hier overkwam. Ik wist dat ik even de tijd nodig zou hebben om mij aan te passen”, zei López over de overstap naar Europa. ” Ik ben heel goed opgevangen door de club en voel me gesteund door de supporters.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *