FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mexicaanse bond meldt zich bij Feyenoord voor directeur’

Dennis Te Kloese kan Feyenoord alweer gaan verlaten. Er is namelijk interesse voor hem vanuit Mexico. Hier maakt Voetbal International melding van.

Hij was tussen 2011 en 2018 actief in verschillende functies bij de Mexicaanse bond. Hij werkte vervolgens drie jaar in de Verenigde Staten namens LA Galaxy, waarna hij neerstreek bij Feyenoord. In De Kuip heeft hij een goede naam opgebouwd als algemeen directeur.

In Rotterdam heeft Te Kloese het goed naar zijn zin. De Mexicaanse voetbalbond hoopt hem echter te verleiden tot een terugkeer. De 48-jarige bestuurder staat er nog altijd goed op. Ook de spelers van Mexico zien hem graag terugkeren bij de bond.

In Record deed verdediger Carlos Salcedo vrijdag nog publiekelijk een beroep op Te Kloese. Hij hoopt dat de Feyenoord-directeur zijn connecties wil aanwenden om aansprekende tegenstanders te strikken. Mexico organiseert in 2026 het WK met nog een aantal landen, waardoor het geen kwalificatieduels afwerkt

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *