FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke vrees voor Feyenoord deze zomer’

Jan Boskamp vreest dat er een hoge prijs zal moeten worden betaald voor alle successen die er momenteel plaatsvinden bij Feyenoord. Hij denkt namelijk dat er net als vorig jaar een leegloop lonkt bij ‘De Stadionclub.

In het programma FC Rijnmond geeft Boskamp toe dat hij het somber inziet als het gaat om het bijeenhouden van het aanstaande kampioenselftal. “Als ik alles moet geloven dan houden we maar twee spelers over”, zegt Boskamp gekscherend. Om vervolgens serieus verder te gaan over aanvoerder Orkun Kökçü: “Alles gaat via hem”, prijst Boskamp het spel van de 22-jarige middenvelder. “Als ik het zo hoor gaat hij naar Arsenal, die willen een vervanger voor die Zwitser (Granit, red.) Xhaka halen.” Een bedrag van dertig á 35 miljoen euro wordt genoemd. “Dan denk ik niet dat hij blijft”, vreest Boskamp.

Ook trainer Arne Slot zou weleens aan zijn laatste weken in Rotterdam-Zuid bezig kunnen zijn, beseft Boskamp terdege. De oefenmeester wordt na twee uitstekende seizoenen in verband gebracht met Tottenham Hotspur. Boskamp heeft wel zijn bedenkingen bij die club; “Ze hebben daar een voorzitter, die (Daniel, red.) Levy, die denkt dat hij het heeft uitgevonden.” Toch ziet hij ook de aantrekkelijke kant van het beleid van Levy. “Hij heeft daar een mooi stadion neergezet en ze hebben, als één van de weinigen in Engeland, geen schulden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *