FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Uitstekend nieuws voor Feyenoord’

Feyenoord speelde vandaag op Varkenoord een oefenpot tegen Belgische Leuven. De Rotterdammers wonnen met 5-3 en Quenten Timber maakte zijn rentree. Goed nieuws voor ‘De Stadionclub’.

Slot koos ervoor om in het duel met OH Leuven ‘gewoon’ met een sterke opstelling te spelen. Gernot Trauner ontbrak bij de Rotterdammers, dat voor de rest met de sterkste opstelling begon. Grootste winst voor Feyenoord lijkt echter de rentree van Quinten Timber. De van FC Utrecht overgekomen middenvelder moest lange tijd toekijken met een blessure, maar lijkt zijn club in de slotfase van de competitie nog te kunnen helpen.

Timber kon die rentree niet opleuken met een doelpunt. Santiago Giménez (twee keer), Sebastien Szymanski, Mohamed Taabouni en Danilo zorgden voor de vijf doelpunten bij Feyenoord. De uitslag doet misschien vermoeden dat Feyenoord een makkelijke middag had, maar die schijn bedriegt. De ploeg van Slot moest zich tot drie keer toe terugvechten van een achterstand voordat de overwinning veilig gesteld kon worden.

Daarmee hebben de Rotterdammers een goede generale voor de belangrijke wedstrijd van volgend weekend. In het uitduel met stadsgenoot Excelsior kan Feyenoord, als het zelf wint en PSV laat punten liggen, al kampioen worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *