FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord boost de begroting met meer dan 40 miljoen’

Het gaat Feyenoord de laatste tijd flink voor de wind. De Rotterdammers stevenen af op het kampioenschap waardoor ze automatisch geplaatst zijn voor de Champions League volgend seizoen. En daardoor kunnen ze al meer dan 40 miljoen euro toevoegen aan de begroting.

Bovendien lijkt het komende zomer zaken te kunnen doen met een aantal topclubs. Verschillende partijen uit de Europese topcompetities zijn namelijk geïnteresseerd in de spelers binnen de selectie, waaronder in Orkun Kökcü. Het betekent dat Feyenoord financieel enigszins kan inlopen op PSV en Ajax.

Ook in Europa weet Feyenoord het al twee seizoenen uitstekend te doen. Het clubbestuur heeft het positieve gevoel dan ook aangegrepen om stappen te maken in de sponsoring. Waar het Europarcs al een tijdlang voorop het shirt heeft staan, krijgt het naar verluidt komend seizoen ook een bedrijf achterop het shirt te staan.

Eerder werd duidelijk dat de club bezig is om Prijsvrij.nl te strikken als zogenoemde rugsponsor. Volgens het medium lijkt de deal te lukken, waardoor beide partijen binnen een afzienbare tijd met het positieve nieuws naar buiten lijken te komen. Het is voorlopig nog niet bekend wat de samenwerking Feyenoord gaat opleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *