FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Absolute knaltransfer op komst bij Feyenoord’

Feyenoord zal na dit seizoen waarschijnlijk afscheid gaan nemen van haar sterspeler Orkun Kokcu. Hier maakt Voetbal International melding van. Verschillende clubs uit de Premier League azen op de komst van de Turkse international.

Voetbal International schrijft dinsdag: “Feyenoord laat zich niet afleiden op weg naar de hoofdprijs, maar zoals dat gaat is er wel rumoer. Zoals altijd betalen clubs een prijs voor succes. Orkun Kökcü is bezig aan zijn laatste weken in De Kuip. Zijn razendsnelle ontwikkeling valt op.”

Er lonkt opnieuw een boeiend seizoen bij Feyenoord, maar dat avontuur gaat voorbij aan de international van Turkije. VI weet: “Kökcü is klaar voor een nieuwe uitdaging. Ooit zei hij te willen vertrekken met een prijs op zak en die wens gaat bijna in vervulling. Tegelijk hoopt hij het record te breken als duurste uitgaande transfer in de clubhistorie. Ook dat is een zeer reëel doel.”

De Engelse Premier League geldt als meest realistische bestemming voor de Feyenoord-aanvoerder. Eerder werd al duidelijk dat een grote groep Premier League-clubs in de race is voor Kökcü, waaronder een aantal clubs uit de top.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *