FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dirk Kuyt loopt deze week mee met Arne Slot

Dirk Kuyt loopt deze week mee met de technische staf van Feyenoord. Hij liet zich vandaag zien op het trainingsveld van de Rotterdammers.

De timing is perfect, in de week waar Feyenoord kampioen kan worden. Kuijt had een groot aandeel in de laatste landstitel van de stadionclub. Zo maakte de Katwijker een hattrick in de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Zaterdagavond weet Feyenoord of het treffen tegen Excelsior een dag later de mogelijke kampioenswedstrijd is. Mocht PSV namelijk punten laten liggen op bezoek bij Sparta Rotterdam, heeft de ploeg van Arne Slot zondag aan een zege in Kralingen genoeg om de landstitel op te eisen.

Kuijt zette zijn eerste stappen in het trainersvak in de jeugd bij Feyenoord, maar verliet de club ruim twee jaar geleden. Afgelopen zomer ging hij voor het eerst op eigen benen staan bij ADO Denk Haag, maar dat avontuur eindigde al na een paar maanden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *