FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VI: ‘Feyenoord praat met deze club over zomerse transfer’

Ramiz Zerrouki moet de eerste zomeraanwinst worden van Feyenoord. Hier maakt Voetbal International melding van. De Rotterdammers zijn wederom in gesprek met FC Twente om te praten over een zomerse transfer.

De aanstaande landskampioen ziet in de middenvelder een directe versterking, ook al beschikt de club al over een groot aantal middenvelders. De clubdirectie is zich bewust van het feit dat het met het oog op de Champions League volgend seizoen over een brede selectie moet beschikken, waarin een rol voor Zerrouki is weggelegd. ‘Een kwalitatief én kwantitatief sterke selectie is een voorwaarde dat de Champions League straks niet ten koste gaat van de prestaties in de Eredivisie.’

Onlangs liet Jan Streuer zich al uit over het onafwendbare vertrek van Zerrouki. “Die speler die gaat weg, die moet ook weg. Dat is voor iedereen het beste. Er zijn meerdere clubs die geïnteresseerd zijn, maar het wordt nu tijd dat hij gaat”, aldus de vertrekkend technisch directeur van FC Twente op 16 april bij Goedemorgen Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *