FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil zich versterken met vleugelaanvaller Younes Taha’

Zowel Feyenoord als AZ willen hun selectie een boost geven met de komst van Younes Taha. Hier maakt het medium DM Sport melding van. Hij is een 20-jarige vleugelflitser die onder contract staat bij PEC Zwolle.

Dries Management, het zaakwaarnemersbureau dat Taha in de klantenstal heeft, reageert op de geruchten: “Het klopt dat Younes belangstelling lokt van verschillende grote clubs, maar dat is normaal gezien zijn prestaties. Momenteel zijn er echter geen concrete aanbiedingen voor hem.”

“Het is onze bedoeling om hem met PEC in de Eredivisie te laten spelen, hoewel plannen moeilijk is in de voetbalwereld. We hopen gewoon dat Younes zijn beste niveau blijft halen zodat hij de club kan helpen met het behalen van de doelstellingen”, aldus het management tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *