FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet uitblinker ook na de zomer nog in De Kuip spelen’

Feyenoord houdt er rekening mee dat Santiago Gimenez ook na de zomer nog in Rotterdam voetbalt. Hier maakt het Algemeen Dagblad vandaag melding van. Hij werd afgelopen zomer overgenomen van het Mexicaanse Cruz Azul en doet het uitstekend bij ‘De Stadionclub’.

Na een moeizaam half jaar, waarin hij voornamelijk op de reservebank moest plaatsnemen, heeft hij inmiddels de smaak te pakken. In 17 basisoptredens en 11 invalbeurten in de Eredivisie kwam hij tot 12 treffers en 2 assists.

Ook in Europa deed Giménez het behoorlijk goed. De centrumspits stond in 9 wedstrijden op het veld en was daarbij goed voor 5 doelpunten, waarmee hij een belangrijke rol had in het bereiken van de kwartfinale van de Europa League. Het zorgt ervoor dat er naar verluidt veel interesse is van buitenlandse clubs.

Wie denkt dat Feyenoord zich zomaar neerlegt bij zijn vertrek, heeft het volgens het medium mis. De aanstaande landskampioen legde Giménez aan het begin van het seizoen namelijk voor een langdurige periode vast en hoeft hem daarom niet direct te verkopen. Bovendien zou het volgens de club goed voor zijn ontwikkeling zijn om nog een jaar langer te blijven.

Aan de kant van de Mexicaan zou eveneens het gevoel leven dat hij in Nederland nog voldoende stappen kan zetten om zijn niveau verder omhoog te brengen. Giménez zou daarom uitsluitend bij een niet te weigeren kans Feyenoord willen verlaten en anders volgend seizoen gewoon in De Kuip willen spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *