FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEAL! Feyenoord bereikt dan eindelijk akkoord met FC Twente

Feyenoord heeft dan eindelijk een akkoord weten te bereiken met FC Twente over de transfer van Ramiz Zerrouki. Dit weten de Tukkers vandaag zelf te melden via hun digitale kanalen.

Het is al langer bekend dat Feyenoord Zerrouki graag in het team zou willen hebben. Arne Slot is zeer gecharmeerd van zijn kwaliteiten en deed met zijn club drie eerdere pogingen om de handtekening van de speler te bemachtigen. Telkens was het echter FC Twente dat roet in het eten gooide en niet wilde praten.

Afgelopen winterstop deed de clubleiding van Feyenoord nog een poging. FC Twente deed echter op dat moment nog mee voor de bovenste posities in de Eredivisie en besloot daarom niet toe te happen. Wel liet het de middenvelder weten dat het deze zomer bereid zou zijn om met de geïnteresseerde clubs in gesprek te gaan.

Daar houdt FC Twente zich dus aan. Voor het einde van de competitie zijn beide partijen al dermate dicht bij elkaar gekomen dat een transfer slechts een kwestie van tijd is. Hoewel uit eerdere berichten bleek dat ook PSV nog een poging wilde wagen om Feyenoord te slim af te zijn, lijkt de club te laat te zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *