FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Die moet weg, tien miljoen is teveel voor hem’

Vandaag werd bekend dat Feyenoord zich voor komende zomer heeft versterkt met Ramiz Zerrouki. En dat geeft clubicoon Willem van Hanegem nogal een wrang gevoel. Hij denkt namelijk dat er veel spelers zullen gaan vertrekken bij ‘De Stadionclub’.

“Aan de ene kant is het heel aardig natuurlijk”, begint Van Hanegem positief in zijn podcast bij het Algemeen Dagblad. “Maar ergens heb ik ook het gevoel dat er een paar spelers gaan vertrekken. Meer spelers dan Orkun Kökcü alleen. Je weet ook niet of zo’n Mats Wieffer nu wel blijft. Je hebt nu al twee middenvelders gehaald. Szymanski gaat waarschijnlijk ook weg, want daar zou ik nooit tien miljoen euro voor geven.”

Waar Van Hanegem bij Feyenoord ook op blijft hameren, is dat ze best wel eens uit mogen spreken dat ze bijna kampioen zijn. “Als je voelt dat je die titel gaat pakken, dan mag je dat toch best uiten. Iedereen heeft dat gevoel dat je kampioen gaat worden, dus dan is het raar als je dat niet mag zeggen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *