FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-fans wees gewaarschuwd voor streng Excelsior

Feyenoord kan zondag uit bij Excelsior kampioen van Nederland worden. En de Kralingers willen er alles aan doen om te voorkomen dat er alleen maar Feyenoorders in het stadion zullen zitten.

Op de clubwebsite kondigt de huidige nummer 16 van de Eredivisie aangescherpte veiligheidsmaatregelen aan, waaronder identiteitskaarten-controles. “Alle tickets moeten op naam staan van degene die het ticket gebruikt. De tickets worden bij de poort gecontroleerd, net als het ID-bewijs van de bezoekers. Geen ID-bewijs betekent ook geen toegang en er wordt dan ook geen restitutie verleend van de kosten van het ticket!”

Mocht PSV aankomende zaterdag punten verspelen op Het Kasteel bij Sparta Rotterdam, dan is Feyenoord bij winst op Excelsior landskampioen. Dat zou voor de zestiende keer in de historie van de club zijn. Om die reden proberen Feyenoord-fans op alle mogelijke manieren aan kaarten te komen. Daar steken de Kralingers nu dus een stokje voor.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *