FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ruben van Bommel kan kiezen tussen Feyenoord en PSV’

Ruben van Bommel heeft de clubs voor het uitkiezen. De jonge vleugelflitser maakt momenteel furore bij MVV en rijgt daar de doelpunten aan elkaar. Naast een hele waslijst clubs die azen op zijn signatuur zijn daar nu ook Feyenoord en PSV bijgekomen. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Volgens De Telegraaf kan Van Bommel ook kiezen voor een hoop andere clubs. Naast Feyenoord en PSV zijn ook AZ, FC Twente, Vitesse en FC Utrecht geïnteresseerd. Daar bovenop zijn er ook nog aanbiedingen binnengekomen uit de Italiaanse, Spaanse en Duitse competitie. Toch lijken de buitenlandse clubs achter het net te vissen, omdat Van Bommel zich eerst in Nederland wil ontwikkelen.

Dit seizoen is Van Bommel bijna niet te stoppen voor de huidige nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie. In dertig wedstrijd scoorde hij veertien keer en gaf hij vijf assists. Hij doorliep de jeugdopleiding bij PSV, al is het niet zeker dat de Eindhovenaren daardoor een streepje voor hebben. In 2020 maakte hij de overstap naar MVV Maastricht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *