FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Valentijn Driessen: ‘Arne Slot lijkt bij Feyenoord te blijven’

Goed nieuws lonkt voor Feyenoord. Volgens journalist Valentijn Driessen heeft het er namelijk alle schijn van dat Arne Slot ook na de zomer voor de groep staat bij de Rotterdammers. Hij wijst naar het transferbeleid dat de club momenteel volgt.

Ze hebben met Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt al twee nieuwe spelers gestrikt voor volgend seizoen. Het is een publiek geheim dat Slot een flinke vinger in de pap heeft gehad. Driessen heeft niet de indruk dat de succestrainer na dit seizoen nog vertrekt. “Dat denk ik haast niet”, aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

“Feyenoord zal ongetwijfeld van hem te horen hebben gekregen dat hij de club trouw blijft in de Champions League. Want ga je anders zoveel spelers halen?”, zo vraagt Driessen zich af. “Of Dennis te Kloese bepaalt alles en niet Slot, maar in dit geval komen zowel Zerrouki als Van den Belt uit de koker van Slot. Die wilde deze jongens graag hebben.”

“Die komen nu. Loop je dan nu zomaar weg? Dat denk ik haast niet”, aldus Verweij. Collega Mike Verweij: “Arne Slot neemt vaak het voortouw, belt spelers op en gaat met ze in gesprek. Beetje op de Louis van Gaal manier, die altijd eerst spelers gesproken wilde hebben voordat hij ze aantrok. Ik denk dat het inderdaad betekent dat Slot gewoon volgend jaar trainer is bij Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *