FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Inter Milan op Woudesteijn op de tribune voor Feyenoord-ster’

Scouts van de Italiaanse grootmacht Internazionale zaten vanmiddag op de tribune om de verrichtingen te bekijken van Orkun Kokcu. Hier maakt de journalist Beppe Baresi melding van. De international van Turkije is naar verluidt in beeld als mogelijke opvolger van Marcelo Brozovic. Laatstgenoemde ligt nog tot medio 2026 vast in Milaan, maar mogelijk maakt de Kroaat deze zomer een transfer.

De kans is levensgroot dat Kökcü deze zomer een mooie transfer maakt. De middenvelder is bij Feyenoord uitgegroeid tot een vaste waarde, maar heeft zijn zinnen gezet op een volgende stap. Bij de Rotterdamse club is hier reeds op geanticipeerd door het middenveld te versterken met Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt.

Voor Kökcü is geen gebrek aan belangstelling. De Feyenoord-aanvoerder staat er bij verschillende clubs goed op. Verschillende Premier League-clubs houden hem in de gaten, terwijl ook het Portugese Benfica serieus in hem geïnteresseerd is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *