FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Michiel Kramer kan een welkome versterking zijn voor Feyenoord’

Volgens Telstar-trainer Mike Snoei zou Feyenoord er goed aan doen om Michiel Kramer terug te halen. Volgens de spits van RKC Waalwijk zou een terugkeer bij ‘De Stadionclub’ de cirkel rond maken.

“Ik vind dat helemaal niet zo’n slecht idee”, reageert Snoei, trainer van Telstar, bij Voetbalpraat op ESPN. “Hij is nu bij RKC betrokken bij zestien doelpunten. Dat vind ik knap. Hij is een andere Kramer dan die we op ons netvlies hadden. Ik vind dat hij gegroeid is als aanspeelpunt. En hij is ook gegroeid in die paar momenten per wedstrijd die hij krijgt om kansen af te maken.”

Snoei is er van overtuigd dat Kramer (34) veel toe kan voegen aan Feyenoord. “Als pinchhitter, een ervaren jongen achter de hand. Hij is populair bij Feyenoord, de supporters vinden hem ook wel prettig. Het is misschien wel iets om over na te denken.” Snoei zou Kramer wel willen zien als ‘plan b’ achter Santiago Giménez en/of Danilo. Kees Kwakman is minder enthousiast. “Ik geniet juist van hoe hij nu bij RKC speelt. Daar moet hij er lekker nog twee jaar twaalf inschieten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *