FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-ster: ‘Nog een jaar Feyenoord is geen straf’

Feyenoord-spits Santiago Gimenez weet nog niet of hij volgend seizoen in het shirt van de Rotterdammers speelt. Hij heeft wel laten weten het naar zijn zin te hebben bij de club en een extra jaar niet als een straf zal zien.

De scoringsdrift van Giménez is bij menig club op de radar verschenen. “Ik weet het nog niet”, zo reageert de Mexicaanse Feyenoorder als ESPN hem hiermee confronteert. “Ik weet nog niet hoe mijn toekomst er uit ziet en wat er gaat gebeuren. Maar ik hou van deze club.”

“Het is mijn eerste team hier in Europa. En zoals ik al zei, ik ben heel erg blij”, zo vervolgt Giménez zijn verhaal voor de camera van de sportzender. “Ik zou het geweldig vinden om hier door te gaan. Maar zoals ik al zei, ik weet niet wat er gaat gebeuren.”

Giménez zou het prima vinden om volgend seizoen opnieuw in Rotterdam te spelen. “We voelen ons thuis en dat is de waarheid. De mensen zijn heel aardig. Vanaf de eerste dag dat ik hier was, sloten ze mij in hun hart. Dat moet ik teruggeven op het veld, want daarom ben ik hier gekomen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *