FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Nagelsmann valt af bij Spurs, baan voor Slot lonkt’

Julian Nagelsmann wordt komend seizoen niet de nieuwe manager van Tottenham Hotspur. Hij werd eerder nog gezien als topkandidaat, maar de club heeft inmiddels laten weten om voor een andere optie te gaan.

Bij de Londenaren kunnen langzaamaan verschillende opties doorgestreept worden. Mauricio Pochettino verhuist hoogstwaarschijnlijk naar Chelsea, waar Vincent Kompany heeft bijgetekend bij Burnley. Ook Nagelsmann lijkt dus niet aan de slag te gaan als Spurs-manager

The Guardian schrijft dat er geen nummer één-kandidaat is en de clubleiding vooral naar een aantal potentiële opties kijkt. Eén van die trainers luistert naar de naam Arne Slot. De succestrainer van Feyenoord maakt naar verluidt nog steeds kans op deze baan.

De Britse kwaliteitskrant ziet drie voorname concurrenten voor Arne Slot. Het zou gaan om Rúben Amorim (Sporting Portugal), Ange Postecoglou (Celtic) en Xabi Alonso (Bayer Leverkusen). Amorim heeft een clausule van vijftien miljoen euro, waar Alonso eerder aangaf dat hij in Duitsland actief wil blijven. Toch zouden zij nog steeds als opties worden gezien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *