FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot stak persoonlijk stokje voor uitgaande transfer

Quilindschy Hartman stond dit seizoen op het punt om verhuurd te worden aan Excelsior maar Feyenoord-trainer Arne Slot heeft daar op de valreep een stokje voor gestoken. Inmiddels is hij uitgegroeid tot de vaste linksback van de Rotterdammers.

“Feyenoord is echt mijn club”, begint Hartman zijn verhaal in het Algemeen Dagblad. “Dat ik deze zomer te horen kreeg dat ik kon aansluiten bij het eerste elftal, dat was heel bijzonder. Maar dat was in een periode dat Marcos López en Fredrik Bjørkan nog niet waren aangetrokken. Ik zag het als een bonus, als een manier om mezelf te kunnen tonen.”

De back dacht eigenlijk dat hij (tijdelijk) zou moeten vertrekken: “En toen belde Arne Slot. Die had mij gezocht op trainingscomplex 1908, maar daar was ik niet. Ik had net kennisgemaakt met Dijkhuizen (Marinus, de coach van Excelsior, red.). Maar onze trainer wilde helemaal niet dat ik verhuurd zou worden en dus bleef ik gewoon bij Feyenoord. De kansen zouden komen, kreeg ik te horen. En als je dan ziet wat ik nu allemaal heb meegemaakt. Het ging te snel om het allemaal echt te beseffen. Zondag kunnen we het afmaken tegen Go Ahead Eagles. Dat zal een aparte wedstrijd worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *