FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Wint FEYENOORD straks van GA EAGLES? Maak van 1 euro dan gewoon 50 euro!

Vanmiddag om 16.45 uur speelt Feyenoord in eigen huis tegen Go Ahead Eagles. Bij winst mogen de Rotterdammers zich dan de nieuwe landskampioen noemen.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Mocht FEYENOORD deze wedstrijd namelijk weten te winnen dan kun je 50X je inzet terugkrijgen! De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal vijftig euro winst kan pakken! Ongekend! Klik nu hier om je te registreren en te profiteren!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *