FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Slot neemt Orkun Kökcü mee naar nieuwe club’

Mocht Arne Slot deze zomer vertrekken naar een grote buitenlandse club dan neemt hij zijn aanvoerder Orkun Kökcü mee. Dit is de mening van journalist Valentijn Driessen. Hij wijst daarbij naar Erik ten Hag die afgelopen zomer Lisandro Martinez en Antony meenam naar Manchester United.

De kans is aannemelijk dat Kökcü aanstaande zomer weggaat bij Feyenoord. “Er is hele grote belangstelling uit Portugal. Benfica wil hem dolgraag hebben”, zegt journalist Marcel van der Kraan in de Kick-Off voetbalpodcast. “Maar ook vanuit de Premier League, Italië en Duitsland is men gekomen om hem te polsen en die kant op te lokken.”

Volgens Van der Kraan is de situatie van Kökcü hetzelfde als die van Slot. “Hoe groot zijn de clubs in de Premier League die zich gaan melden? Kökcü kan morgen bij Brighton & Hove Albiont tekenen. Hij kan bij elke club buiten de top zes tekenen. Dat geldt ook voor Slot.”

Driessen heeft naar eigen zeggen groot nieuws. “Kökcü gaat mee met Arne Slot”, onthult hij, waarna hem gevraagd wordt of hij dat weet of dat het zijn intuïtie is. “Eén en één is twee”, antwoordt hij. “Als er een hele grote club beschikbaar komt voor Slot, kan ik me niet voorstellen dat hij Kökcü niet wil hebben. Als hij naar Tottenham Hotspur kan, probeert hij Kökcü mee te nemen. Dat deed Ten Hag met Antony en Martínez ook.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *