FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Spandoek geplaatst voor huis van Willem-Alexander (FOTO!)

Fans van de kersverse kampioen Feyenoord hebben een spandoek geplaatst voor het huis van koning Willem-Alexander. Het gaat om een ludieke actie omdat de majesteit onlangs zijn voorkeur uitspraak voor Ajax.

De supporters van de ludieke actie komen uit Baarn. Het idee ontstond een week geleden in de kroeg, vertellen ze tegen RTV Rijnmond. Eén van van is werkzaam als drukker, waardoor het spandoek gemakkelijk kon worden gerealiseerd.

In tegenstelling tot koning Willem-Alexander, kan koningin Maxima het spandoek zeer waarschijnlijk wél waarderen. Tijdens Koningsdag droeg ze zelfs een sjaal van de club uit Rotterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *