FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Te Kloese legt megacontract klaar voor Arne Slot

Arne Slot kan bij Feyenoord een sterk verbeterd contract ondertekenen. Op die manier willen de Rotterdammers de succescoach uit handen proberen te houden van andere clubs. Dit weet algemeen directeur Dennis te Kloese te melden.

Het succes van Feyenoord is ook in het buitenland opgevallen. Slot staat onder meer op het lijstje bij Premier League-topclub Tottenham Hotspur. “We hebben echt een heel goede trainer. En daar wordt dan naar gekeken”, weet Te Kloese, in gesprek met de media-kanalen van Feyenoord. “Nederland is een land waar spelers en trainers worden opgeleid en successen bereiken. Daarna beproeven ze hun geluk in het buitenland.”

De Feyenoord-directeur gaat toch proberen om Slot in De Kuip te houden. Hij bevestigt dat de oefenmeester een verbeterd contract kan tekenen. “Wij hopen en denken een heel mooi verhaal te hebben om Arne langer aan ons te binden. In de winterstop was er al formele interesse in hem. We zijn blij dat we hem konden behouden. Met het vernieuwde contract van vorig jaar hebben we daar goed over gesproken. Na dit succes zullen we zeker weer gaan zitten, ja.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *