FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dit Feyenoord zal zich moeilijk nog kunnen verder versterken’

Dick Advocaat hoopt dat Feyenoord de selectie deze zomer zoveel mogelijk intact kan houden. Volgens de oud-oefenmeester van de Rotterdammers is het namelijk lastig om de huidige selectie te versterken.

“Ik denk niet dat het elftal heel veel sterker kan worden”, oordeelde Advocaat maandagavond in het Ziggo Sport-programma Rondo. “Dan is het belangrijk om het huidige team bij elkaar te houden, met de trainer uiteraard. Ze hebben iedere positie dubbel bezet met spelers die niet voor elkaar onder doen. En dan hadden ze bijna een hele nieuwe groep, met een paar jeugdspelers die er al waren.”

Advocaat vervolgt: “Hoe kun je zo’n groep versterken? Alleen als je heel diep in de buidel tast. Ik denk dat dat moeilijk wordt.” Met Ramiz Zerrouki (FC Twente) is al wel een topaankoop gedaan, maar stelt hij: “Feyenoord heeft het geld niet om echte topspelers te halen. Ik denk niet dat dit elftal heel veel beter kan worden.”

“Daarom moeten ze dit elftal bij elkaar houden”, aldus Advocaat. “Dit elftal is heel moeilijk te verslaan en zit heel goed in elkaar. Ze komen nu in de Champions League, dat is geweldig. Misschien kan dat de spelers ervan weerhouden om weg te gaan. Maar als dit soort bedragen voorbijkomen…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *