FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Kampioenschap levert Arne Slot meer dan een miljoen op’

Feyenoord zou Arne Slot een flinke bonus hebben gegeven. Omdat de oefenmeester kampioen is geworden zou het gaan om meer dan een miljoen euro. Hier maakt journalist Valentijn Driessen melding van in het programma ‘Vandaag Inside’.

Hij stelt dat de 44-jarige oefenmeester ‘echt heel veel’ verdient in Rotterdam-Zuid. “Ik heb ook gehoord dat hij meer dan een miljoen euro heeft gekregen voor het kampioenschap en directe kwalificatie voor de Champions League.” Dat staat los van de naar verluidt twee miljoen euro die hij als salaris opstrijkt. “Daarmee is hij de best betaalde trainer van Feyenoord ooit.”

Slot ligt nog tot medio 2025 vast in De Kuip. Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde maandag na de huldiging dat de trainer een verbeterd contract krijgt aangeboden. Driessen weet niet of dat genoeg is om Slot te behouden. “Slot zit nog altijd bij de laatste drie kandidaten bij Tottenham Hotspur. Xabi Alonso is de eerste keuze, maar hij heeft geen tijd om in gesprek te gaan, want hij moet presteren bij Bayer Leverkusen”, aldus de journalist, die stelt dat Slot ‘zoveel mogelijk geld wil verdienen’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *