FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot kan 3,4 miljoen gaan verdienen bij Feyenoord’

Feyenoord is bereid om trainer Arne Slot een flinke loonsverhoging te geven om hem voor de club te kunnen behouden. Volgens het Engelse medium The Telegraph gaat het om maar liefst 3,4 miljoen euro per seizoen.

Momenteel verdient Slot naar verluidt twee miljoen. De Rotterdammers willen hem echter belonen voor een ijzersterk seizoen, waarin Feyenoord voor het eerst sinds 2017 de landstitel pakte en tot de kwartfinale van de Europa League reikte. De Nederlandse kampioen wil de 44-jarige succescoach bovendien uit de handen van geïnteresseerde clubs houden. The Telegraph rept van een ‘huge commitment’ voor Nederlandse en Feyenoord-begrippen.

Of Slot zijn handtekening gaat zetten in De Kuip valt echter nog altijd te bezien. De bekende Britse sportjournalist Matt Law van de krant weet dat de Nederlander nog steeds één van de kandidaten is bij Tottenham. De Premier League-topclub moet wel fors in de buidel tasten: Feyenoord heeft recht op een afkoopsom van een kleine zeven miljoen euro. Ook wil Slot de volledige controle over alles wat het eerste elftal aangaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *