FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil derde aanwinst ophalen in de Premier League’

Feyenoord heeft haar vizier gericht op een verdediger uit de Premier League. Het gaat om de 20-jarige Antef Tsoungui die speelt voor Brighton. Hier maakt het medium 1908 melding van.

De landskampioen hoopt de prestaties van de voorbije seizoenen de komende jaren te kunnen voortzetten. Het bestuur is dan ook hard bezig om de kwaliteiten van de spelers op te schroeven. Met de achtergrond van Tsoungui verwacht de club een centrale verdediger in huis te halen die zich bij Feyenoord verder kan ontwikkelen.

De defensieve kracht heeft een verleden in de jeugdopleiding van Chelsea en maakte in 2020 de overstap naar Brighton & Hove Albion. Bij zijn nieuwe club lukte het hem nog niet om door te breken, waardoor het Tsoungui aan Lommel SK verhuurde. De huurperiode duurde echter niet lang, want binnen anderhalve maand was hij weer terug in Engeland.

Brighton lijkt de verdediger het liefst kwijt te willen raken, terwijl Feyenoord voldoende toekomst in de speler ziet. In oktober van vorig kalenderjaar speelden de Rotterdammers in Engeland met Feyenoord onder-21 tegen Brighton & Hove Albion FC onder-21, waarbij Tsoungui een uitstekende indruk achterliet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *