FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Wij hebben een goed verhaal om Slot te overtuigen’

Dennis te Kloese, de algemeen directeur van Feyenoord wil er alles aan doen om Arne Slot voor de club te behouden. Dit zegt hij in een gesprek met Feyenoord TV.

Ruim een week geleden maakte deze site al bekend dat Feyenoord een ultieme poging zou doen om Slot te behouden. Te Kloese reageert: “We hebben echt een hele goede trainer. Waar succes is, wordt natuurlijk naar gekeken. Trainers, spelers en staf. Nederland is een land waar spelers en trainers worden opgeleid. Op een gegeven moment bereiken mensen succes en willen ze hun geluk beproeven in andere delen van de wereld.”

Te Kloese is ervan overtuigd dat Slot deze zomer binnenboord te houden is. “Wij denken een heel mooi verhaal te hebben om Arne langer aan ons te binden. Vorig jaar hebben we zijn contract verlengd. In de winterstop was er interesse voor Slot vanuit Engeland. We waren toen meer gefocust op het behouden van onze spelers en het realiseren van onze sportieve ambities.”

De oefenmeester van Feyenoord ligt vast tot medio 2025, maar dat hoeft niet altijd iets te zeggen in de voetballerij. De club lichtte vorig seizoen de eenzijdig optie om het contract met Slot te verlengen, met een bepaald idee. Te Kloese: “Met het vernieuwde contract van vorig jaar hebben we besproken welke koers we zouden volgen. Met dit succes zullen we, nadat de confetti is neergedaald, weer gaan zitten om te praten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *