FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mijn hoofd en hart zeggen me bij Feyenoord te blijven’

Santiago Gimenez heeft de voorkeur uitgesproken voor een langer verblijf bij Feyenoord. Dit liet hijzelf weten in een gesprek met Voetbal International. Hij kijkt namelijk enorm uit naar het spelen in de Champions League.

Hij heeft bewondering voor zijn trainer, Arne Slot. “King Arne, daar zijn nu al shirts van, hè. Geweldige coach, waar hij ooit ook gaat, hij zal succesvol zijn. Hij heeft persoonlijkheid en een eigen stijl. Ik hoop dat hij lang bij ons blijft”, aldus de aanvaller, die in 30 competitiewedstrijden 15 keer scoorde en momenteel zo’n beetje de populairste inwoner van Rotterdam is.

Hij gaat ook in op zijn eigen toekomst. “Het is niet zo dat ik wegloop voor die vraag. Als je het mij vraagt, nú, zeg ik dat ik wil blijven. Ik ben nog niet klaar, we gaan Champions League spelen, ik zit bij een club die voet als familie, precies wat ik had bij Cruz Azul. Ik kan me nog veel verder ontwikkelen als voetballer.”

De goaltjesdief stelt dat je dat echter niet altijd zelf in de hand hebt. “De voetballerij is onvoorspelbaar. Maar als ik nu luister naar mijn hoofd en mijn hart, zeggen die allebei dat ik moet blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *