FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Oud-speler: ‘Arne Slot zou perfect passen bij Spurs’

Michel Vorm hoopt dat het Tottenham Hotspur gaat lukken om Arne Slot aan te stellen als nieuwe manager van de club. De oud-speler van de Spurs denkt namelijk dat hij precies is wat ze daar nodig hebben.

Vorm spreekt met football.london over de mogelijke overstap van Slot, die hoog op de lijst staat van de Noord-Londenaren. Julian Nagelsmann en Xabi Alonso, twee andere grote kandidaten, lijken niet de reis naar Londen te maken. “Tottenham heeft een moeilijk seizoen achter de rug. Ik denk dat Slot er klaar voor is, dat heeft hij laten zien. Ik ken de Nederlandse competitie goed en het is heel duidelijk wat hij daar heeft gedaan. Alle spelers van Feyenoord en AZ lopen met hem weg.”

De oud-doelman is onder de indruk van het seizoen van Feyenoord. De Rotterdammers werden afgelopen zondag voor de zestiende keer overtuigend landskampioen. “Als je ziet hoe ze het vorig seizoen deden, en nu de titel pakken… Slot heeft het fantastisch gedaan”, meent Vormer. “Wat mij betreft zou hij uitstekend bij de club passen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *