FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord bezig met drie nieuwe verdedigers’

Feyenoord is momenteel bezig met het binnen halen van drie nieuwe verdedigers. Het gaat om Givairo Read, Antef Tsoungui en Timo Zaal. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Het gaat om twee onderhandelingen met een Eredivisie-club. Met FC Volendam voor Read en met Heerenveen voor Zaal. Ook zijn er onderhandelingen aan de gang met voor het overnemen van de Belgische verdediger Tsoungui. De transfers van Zaal, Read en Tsoungui zullen in eerste instantie een impuls moeten geven aan het jeugdelftal van de Rotterdammers.

Alle drie de spelers lopen deze zomer uit hun contract dus de Rotterdammers kunnen transfervrij toeslaan bij Volendam, Heerenveen en Brighton. Bij Read, Tsoungui en Zaal heeft Feyenoord ook nog een optie om de spelers direct te verhuren aan een club als Excelsior of FC Dordrecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *