FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot ziet grote concurrent terugkeren in de race’

Julian Nagelsmann is terug in de race om de nieuwe manager te worden van Tottenham Hotspur. In een eerder stadion bedankte de oefenmeester hiervoor maar is daar volgens ‘The British Times’ nu toch op teruggekomen.

Hij wil echter pas ingaan op de nieuwe belangstelling van de Spurs wanneer er in Noord-Londen meer zekerheid is over een nieuwe sportief-directeur. De vertrokken Fabrio Paratici moet nog altijd vervangen worden.

Oók Feyenoord-trainer Arne Slot is nog altijd in de race om de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur te worden, samen met Rúben Amorim (Sporting CP) en Ange Postecoglou (Celtic). De Londenaren nemen pas beslissingen over het hoofdtrainerschap wanneer er een nieuwe sportief directeur aangesteld is.

Feyenoord probeert de tot medio 2025 vastleggende Bergentheimer binnenboord te houden met een mega-contract. Vooralsnog is de oefenmeester niet ingegaan op het aanbod en wil Orkun Kökçü graag meenemen naar Londen, mocht het zo ver komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *