FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord haalt Slot-vervanger uit de Championship’

De kans is aannemelijk dat Arne Slot deze zomer zal gaan verkassen bij Feyenoord. Hij is momenteel in gesprek met Tottenham Hotspur over een dienstverband. Mocht het zover komen dan hebben de Rotterdammers tenminste één kandidaat voor hem in het vizier.

In de podcast Kick-Off laat Valentijn Driessen de naam van Jon Dahl Tomasson vallen. Volgens de chef voetbal is de oud-speler van Feyenoord bij een vertrek van Slot sowieso één van de opties. Daarentegen zou de naam van Peter Bosz (nog) niet zijn gevallen.

Tomasson is momenteel manager van het Engelse Blackburn Rovers. De Deense voetbaltrainer was eerder hoofdtrainer van Excelsior, Roda JC Kerkrade en het Zweedse Malmö FF. Met laatstgenoemde club werd de oud-aanvaller tweemaal landskampioen (2020 en 2021).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *