FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV had grote twijfels over hem maar Feyenoord sloeg wel toe’

PSV was vorig jaar in de markt voor Javairô Dilrosun. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van. Alleen waren de Eindhovenaren niet genoeg overtuigt van zijn kwaliteiten. Hij vertrok uiteindelijk naar Feyenoord en werd daar landskampioen.

Volgens het AD is dit hét moment dat er achter de schermen een hoop wordt afgetast. En daarna wordt er dus verwezen naar het verleden: “Bij PSV waren ze bijvoorbeeld niet overtuigd genoeg van Javairô Dilrosun (vorig seizoen Bordeaux, uitgeleend door Hertha BSC). Hoewel Dilrosun onder Ronald Koeman in 2018 al debuteerde in Oranje, ondernam PSV geen actie wat betreft de 24-jarige speler die nu bij Feyenoord zit.”

In de afgelopen winter probeerde PSV het wél bij Arnaut Danjuma: “Bondscoach Koeman zag de aanvaller graag terugkeren naar de club die hem opleidde, om zich via ‘Knooppunt Eindhoven’ weer in de kijker te spelen bij Oranje. Danjuma viel onder Louis van Gaal af voor het WK in Qatar en ook Koeman gaat voorlopig – heel logisch – voorbij aan hem, terwijl in de aanval van Oranje wel vacatures zijn.”

Volgens het dagblad kun je het lijstje met spelers op een zogenaamd kruispunt veel verder uitbreiden: “Met middenvelder Ludovit Reis, Jong Oranje en Hamburger SV. Met aanvallers Joshua Zirkzee (Bologna) en Immanuel Pherai (door Borussia Dortmund verhuurd aan Eintracht Braunschweig). Met verdediger Jan Paul van Hecke, die uitkomt voor Brighton. Met flankaanvaller Crycensio Summerville, straks wellicht met Leeds United gedegradeerd in Engeland.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *