FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Grootmachten willen miskoop ophalen bij Feyenoord’

Robert Bozenik heeft geen toekomst meer bij Feyenoord. Hij wordt momenteel door de Rotterdammers verhuurd aan het Portugese Boavista. Volgens het medium 1908 hoeft hij zich deze zomer niet meer te melden.

Boženík heeft nog een contract voor een jaar bij Feyenoord, maar kan volgens het medium uitkijken naar een andere werkgever.

De Slowaak wordt dit seizoen verhuurd aan Boavista, dat geplaagd zou worden door zware financiële problemen. Zo zouden al een aantal maanden de salarissen van de spelers niet betaald zijn. De Portugezen hebben wel een koopoptie op de spits, maar de kans lijkt klein dat deze gelicht gaat worden.

De 23-jarige aanvaller kwam dit seizoen tot 22 wedstrijden voor Boavista en kwam daarin twee keer tot scoren. Boženík staat er naar verluidt goed op in Portugal, waar onder meer Porto, Benfica en Famalicão interesse hebben om de aanvaller in te lijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *