FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Keihard Feyenoord wil 25 miljoen voor Arne Slot’

Feyenoord zal zich keihard gaan opstellen in de onderhandelingen met Tottenham Hotspur over Arne Slot. De oefenmeester ligt nog tot 2025 vast bij de Rotterdammers en als de Londenaren hem over willen nemen dan zal er flink betaald moeten worden. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Feyenoord gaat woensdag in gesprek met zaakwaarnemer Rafaela Pimenta en wil dan duidelijkheid krijgen. Mocht Slot inzetten op een overstap naar Noord-Londen, dan zal Spurs serieus over de brug moeten komen. Volgens de krant zal de Eredivisie-kampioen zich ‘keihard opstellen’.

Het AD haalt aan dat Chelsea achttien miljoen euro betaalde aan Brighton & Hove Albion voor de inmiddels alweer vertrokken Graham Potter. In 2021 legde Bayern München zelfs 25 miljoen euro neer voor Nagelsmann, die overkwam van RB Leipzig. ‘In De Kuip vinden ze Slot de Nederlandse Nagelsmann en dus zal, als het aan de beleidsbepalers van de landskampioen ligt, een eventuele afkoopsom ook op dat niveau moeten liggen’, zo klinkt het.

Eerder werd al duidelijk dat de clausule in het contract van Slot deze zomer nog niet geldig is. Hij ligt bovendien tot medio 2025 vast, waardoor Feyenoord de touwtjes in handen heeft. Er zal een ‘gigantische afkoopsom’ betaald moeten worden, besluit het AD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *